![]() |
|
|||||||
| Moderatorlar Axtarılır |
| Hal hazırda foruma yeni moderatorlar axtarılır. Ətraflı məlumat üçün mövzunun adına basın! |
![]() |
|
|
Mövzu Alətləri | Bu Mövzuda Axtar |
|
|
#1 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Yalın - Her şey Sensin (2007) ![]() 01 - Koyver 02 - Cumhuriyet 03 - Herşey Sensin 04 - Ama Olsun 05 - Sen Dönmeden Uyumam Bu Gece 06 - Gelme 07 - Kalamadım 08 - Ara Sıra 09 - Güle Güle 10 - Alışmak Zorundayım http://www.ziddu.com/download.php?ui...ZlJyiYa2WlJqn1 şifre : excelci Alıntı, Ən son yağmurcu redaktə edib. 26-10-2008 at 01:10. |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Deniz Gül - Bekledim [2009] ![]() ![]() 01. Gitme 02. Bekledim 03. Gönül Uslanmıyor 04. Kırıldım Sana 05. Sensizim 06. Yakıp Yıktın 07. Bir Oyundu 08. Sensiz Olmuyor 09. Unutacağım 10. Bitsin Bu Ayrılık 11. Sürgün 12. Hey Onbeşli http://lix.in/-4981b5 Ən son yağmurcu redaktə edib. 26-05-2009 at 05:07. |
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Osmanlı Sarayları Harem Müzikleri ![]() ![]() Selma Ersöz - Vocals Melihat Gülses - Vocals Nevin Örmek - Vocals Asuman Asım - Vocals Alev Ergüner - Kanun Ayşe Coskun - Kanun Binnaz Bascar - Kemence Meral İncili - Ud Gamze Ege Köprek - Tanbur 01 - Çıkmaz derunu dilden efendim Muhabbetin 02 - Gül yüzlülerin şevkine gel nus edelim mey 03 - Tambur Taksimi Çıkalım sayd-u sikare çatarız belki o yare Yakına gel yakına gel yakına 04 - Akşam olur kervan çıkar yokuşa İstanbul'dan Üsküdar'a yol gider 05 - Pencereden kar geliyor,Telgrafın tellerine kuşlar mı konar 06 - Kanun Taksim Adalardan bir yar gelir bizlere,Yar sacların lüle lüle 07 - Hicaz mandra 08 - Ud Taksim İlle de mavili,Üsküdar'a gider iken aldı da bir yağmur 09 - Kemence Taksim Dönülmez akşamın ufkunda 10 - Dünyaya geldim gülmek için ![]() Ən son yağmurcu redaktə edib. 06-08-2010 at 21:25. |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
TÜRK SANAT MÜZİĞİ ESERLERİ
![]() TÜRK SANAT MÜZİĞİ ESERLERİ PART 1 ( ) - Bağa Girdim Kamışa ( ) - Söyleyeme Derdimi ( ) - Yıllar Sonra Rastladım ( ) - İstanbul Sokakları ( ) - Şu Gönlümü Yaralayan Ahmet Özhan - Bak Yeşil Yeşil Ahmet Özhan - Günlerdir İçime Çöktü Ayrılık Ali Osman Akkuş - Leyla(Bırakma Ellere) Ali Osman Akkuş - Sen Gençliğimin Katilisin Ayfer Er - Beterin Beteri Var Ayfer Er - Okyanus Ayfer Er - Sevmiyorum Seni Artık Ayşe Tunalı - Gönder Bana Ayşe Tunalı - Niçin Baktın Bana Öyle Ayşe Tunalı - Saatler mi Durmuş Ayşe Tunalı - Yalan Gözlerin Ayşe Tunalı - Ömrüm Seninle Geçsin Ayşen Birgör - Dönülmez Akşamın Ufkundayız Ayşen Birgör - Sefalar Getirdiniz Ayşen Birgör - Severek Ayrılalım Ayşen Birgör - Yordular Beni Bahadır Özüşen - Dinmiyor Hiç Bu Akşam Bahadır Özüşen - Her Gece Yollarda Gözledim Seni Bahadır Özüşen - Kimseye Etmem Şikayet Bahadır Özüşen - Unutmak Kolaysa Önce Sen Unut Bahadır Özüşen - Unuturum Diye Yorma Kendini Bahadır Özüşen & Berrin Aydın - İlk Göz Ağrısı Bahadır Özüşen & Seda Gülbeyaz - Yeni Bir Aşk Arıyorum Multiupload Alternatif TÜRK SANAT MÜZİĞİ ESERLERİ PART 2 Behiye Aksoy - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim Behiye Aksoy - Elbet Bir Gün Buluşacağız Behiye Aksoy - Pişman Olurda Bir Gün Behiye Aksoy - Tövbeler Tövbesi Bekir Ünlüataer - Aşka Merakım Ezelden Bekir Ünlüataer - Bir Kendi Gibi Zalimi Sevmiş Bekir Ünlüataer - Geceler Bekir Ünlüataer - Gözlerim Belkıs Özener - Nasıl Geçti Habersiz Belkıs Özener - Senin Yüzünden Belkıs Özener - Yağmur Bülent Ersoy - Albümlere Baktığın Oluyormu Bülent Ersoy - Beddua Bülent Ersoy - Doğum Günüm Bülent Ersoy - Maazallah Bülent Ersoy - Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim Bülent Ersoy - Unutamazsın Bülent Ersoy - Zalimin Zulmü Bülent Ersoy - İşte Bu Bizim Hikayemiz Canan Sezgin Geylan - Ağlamışım Gülmüşüm Canan Sezgin Geylan - Bir Bahar Akşamı Canan Sezgin Geylan - Gökyüzünde Duman Duman Canan Sezgin Geylan - Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor Canan Sezgin Geylan - Kader Kime Şikayet Edeyim Seni Canan Sezgin Geylan - Kara Sevda Canan Sezgin Geylan - Leyla Bir Özge Candır Canan Sezgin Geylan - Oyun Bitti Canan Sezgin Geylan - Uzun Yıllar Bekledim(Manolyam) Multiupload Alternatif TÜRK SANAT MÜZİĞİ ESERLERİ PART 3 Ebru Güdüoğlu - Nazende Sevgilim Ebru Gündeş - Akşam Oldu Ebru Gündeş - Bu Akşam Gün Batarken Gel Ebru Gündeş - Mehtaplı Gecelerde Ebru Gündeş - Ölüyorum Kederimden Ebru Gündeş & Selçuk Tekay - Yine Sen Vardın Elif Güreşçi Çiftçioğlu - Geçmesin Günümüz Elif Güreşçi Çiftçioğlu - Ne Bekledim Sevgiden Ne Kaldı Bak Emel Sayın - Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun Emel Sayın - At Kadehi Elinden Emel Sayın - Ayrılmalıyız Artık Emel Sayın - Bana Aşkı Öğretensin Emel Sayın - Bir Dünya Yarattım Emel Sayın - Biz Heybelide Emel Sayın - Böyle Kutlanırmış Hep Ayrılıklar Emel Sayın - Dargın Ayrılmayalım Emel Sayın - Gözler Kalbin Aynasıdır Emel Sayın - Gülmek Sana Yakışıyor Emel Sayın - Kemancı Emel Sayın - O Ağacın Altı Emel Sayın - O Beni Bir Bahar Akşamı Emel Sayın - Olmaz Böyle Şey Emel Sayın - Sen İlk Değil Son Değilsin Emel Sayın - Senden Başka Emel Sayın - Senede Bir Gün Emel Sayın - Seni Ne Çok Sevdiğimi Emel Sayın - Sevemem Artık Emel Sayın - Sevmek Kadar Güzelsin Emel Sayın - Yaşadım mı Öldüm mü Emel Sayın - Üzüldüğün Şeye Bak Çağdaş - Beklenen Şarkı Çağdaş - Gelmedin Bir Kere Çiğdem Kırömeroğlu - Her Mevsim İçimden Gelip Geçersin Çiğdem Kırömeroğlu - Hüzün Zaman Zaman Çiğdem Kırömeroğlu - Sen Kimseyi Sevemezsin Multiupload Alternatif TÜRK SANAT MÜZİĞİ ESERLERİ PART 4 Esengül - Zalim Anlamıyorsun Gönül Derdinden Esra İçöz - Artık Yeşerecek Bir Dalım Yok Esra İçöz - Seni Benden Alamazlar Esra İçöz - Çatılmış Kaşlarınla Kime Düşman Gibisin Esra İçöz - İstanbul Esra İçöz - Şarap Mahzende Yıllanır Figen Akışık - Sana Gönül Borcum Var Gökhan Sezen - Gönül Çilemsin Gökhan Sezen - Rüzgar Söylüyor Şimdi O Yerlerde Gökhan Sezen - Saymadım Kaç Yıl Oldu Gökhan Sezen - Sazlar Çalınır Çamlıcanın Bahçelerinde Gökhan Sezen - Seninle Bir Sonbahar Gökhan Sezen - Tanbur Gökhan Sezen - Yalan Bu Sevda Halil Karaduman - Leyla Ela Gözlü Bir Çöl Ahusu Hasan Eylen - Sen Olmasaydın Eğer Aşka İnanmazdım İncesaz - Mazi Kalbimde Bir Yaradir İncesaz - Atesli Gozlerinin Seyrine Daldim İncesaz - Bir Çapkına Yangınım Kamuran Akkor - Feryad Eden Kalbim Kamuran Akkor - Söyleme Bilmesinler Lale Mumcu - Gökten Yağmur Değil Sevgiler Yağsın Lale Mumcu - Sizden Biri(Şu Gönlümü Yaralayan) Lale Mumcu - Yaşamak Yalan Belki Yalan Delice Sevmek Lale Mumcu - Yorgunum Mediha Şen Sancakoğlu - Kaderimde Hep Güzeli Aradım Mehsem Özşimşir - Dilek Taşı Mehsem Özşimşir - Gençliğe Veda Melda Kuyucu - Baharı Bekleyen Kumrular Gibi Melda Kuyucu - Ben Gamlı Hazan Melda Kuyucu - Gül Ali Melda Kuyucu - Kimler Unutmadı ki Melda Kuyucu - Ne Dert Kalır Ne Hüzün Multiupload Alternatif TÜRK SANAT MÜZİĞİ ESERLERİ PART 5 Melihat Gülses - Ben Aşkı İlk Defa Sende Tanıdım Melihat Gülses - Günaydınım Melihat Gülses - Kapın Her Çalındıkça Melihat Gülses - Söyle Nazmı Bu Kaş Çatış Melihat Gülses - Şu Göğsüm Yırtılıp Baksan Meyhane Şarkıları - Bekledimde Gelmedin Muazzez Abacı - Git Gidebilirsen Muazzez Abacı - Gökyüzünde Duman Duman Bulutsun Muazzez Abacı - Kar Yangınları Muazzez Abacı - Rücu Muazzez Abacı - Vurgun Muazzez Ersoy - Duydumki Unutmuşsun Muazzez Ersoy - Eskidendi O Muazzez Ersoy - Kalbimi Kıra Kıra Muazzez Ersoy - Kulakların Çınlasın Muazzez Ersoy - Seven Olmazki Muzeyyen Senar & Ajda Pekken - Yaniyor mu Yesil Koskun Lamba Muzeyyen Senar & Tarkan - Benzemez Kimse Sana(3) Muzeyyen Senar - Avuclarimda Hala.. muzeyyen senar - Bir Bahar Aksami Muzeyyen Senar - Gecti Sevdalarla Omrum - Fatih Erkoc (Huseyni) Muzeyyen Senar - Gulsen-i Husnune - Sezen Aksu (Hicaz) Muzeyyen Senar - Kimseye Etmem Şikayet Muzeyyen Senar - Sari Kurdelem Sari - Sebnem Ferah (Hicaz) muzeyyen senar - Unutturamaz Seni Hic Bir Sey Müzeyyen Senar - Aksam oldu huzunlendim Müzeyyen Senar - Hicbir seyde gozum yok Müzeyyen Senar - Huysuz ve tatlı kadın Müzeyyen Senar - Kırmızı gülün alı var Müzeyyen Senar - Yine Yakmış Yar Mektubun Ucunu Müzeyyen Senar & Ajda Pekkan - Yanıyormu Yeşil Köşkün Lambası Müzeyyen Senar & Nilüfer - Dalgalandımda Duruldum Müzeyyen Senar & Nükhet Duru - Şarkılar Seni Söyler Müzeyyen Senar & Sezen Aksu - Gülşen-i Hüsnüne Müzeyyen Senar & Tarkan - Benzemez Kimse Sana Müzeyyen Senar & Şebnem Ferah - Sarı Kurdelam Sarı Multiupload Alternatif TÜRK SANAT MÜZİĞİ ESERLERİ PART 6 Nalan Altınörs - Beni sevmeni istiyorum Nalan Altınörs - Biliyorsun Bir Zamanlar Nalan Altınörs - Bir İhtimal Daha Var Nalan Altınörs - Biraz Kül Biraz Duman Nalan Altınörs - Büyüleyen Gözlerinle Nalan Altınörs - Elveda Nalan Altınörs - Kalamış Nalan Altınörs - Ne Kadar Sevdiğimin Farkına Varmadın Mı Nalan Altınörs - Sen Mevsimler Gibisin Nalan Altınörs - Sırası mı Şimdi Nalan Altınörs - Yıllar Yağdı Saçlarıma Nalan Altınörs - Özledim Herşeyini Nesrin Sipahi - Agora Meyhanesi Nesrin Sipahi - Artık Sevmeyeceğim Nesrin Sipahi - Aşkın Kanunu Nesrin Sipahi - Bütün Meyhanelerini Dolaştım Nesrin Sipahi - Kalbe Dolan O İlk Bakış Nesrin Sipahi - Sen Bensiz Ben Sensiz Nesrin Sipahi - Son Hıçkırık Nesrin Sipahi - Sus Sus Sus Neşe Dursun - Geceler Yarim Oldu Nurdan Torun - Yeter Nusret Yılmaz - Bir Ateşim Yanarım Nusret Yılmaz - Canımın Yoldaşı Ol Nusret Yılmaz - Doymadım Sana Ağlarım Nusret Yılmaz - Karam Nusret Yılmaz - Kaç Yıldır Hasretiz Birbirimize Nusret Yılmaz - Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü Nusret Yılmaz - Unut Beni Kalbimdeki Hicranla Nusret Yılmaz & Melihat Gülses - Sakın Bana Yan Bakma Okan - Elveda İstanbul Okan - Gündüzüm Seninle Multiupload Alternatif TÜRK SANAT MÜZİĞİ ESERLERİ PART 7 Safiye Soyman - Seni Sevemem Zalim Seda Gülbeyaz & Bekir Ünlüataer - İlk Göz Ağrımsın Seda Gülbeyaz - Anlamıyorum Seda Gülbeyaz - Bir Fincan Kahve Olsam Seda Gülbeyaz - Bir Gün Sevdiğimi Anlayacaksın Seda Gülbeyaz - Gel Sevgili Gibi Seda Gülbeyaz - Günışığım Seda Gülbeyaz - Her Şey Bitmiştir Artık Seda Gülbeyaz - Kara Sevda Seda Gülbeyaz - Kız Sen İstanbul'un Neresindensin Seda Gülbeyaz - Mevsimlerden İlkbaharken Seda Gülbeyaz - Seni Ben Unutmak İstemedimki Seda Gülbeyaz - Çiçek Olsaydım Seda Gülbeyaz&Nusret Yılmaz - Hani O Bırakıp Giderken Seni Seda Gülbeyaz&Nusret Yılmaz - Hatırla Ey Peri&Aşkın Bahardı Serap Kuzey - Bir Demet Yasemen Serap Kuzey - Bir Kızıl Gonca Sevim Deran - Aşkın O Sihirli Elini Sevim Deran - Dertleri Zevk Edindim Seçil Heper - Öyle Yeşil Gözleri Vardı Suat Sayın - Söyleyin Yıldızlar Suzan Kardeş - Bir Dalda İki Kiraz Suzan Kardeş - Kapıldım Gidiyorum Şevval Sam - Bir Bakış Baktın(Bağdat Yolu) Şevval Sam - Menekşe Gözler Hülyalı Şevval Sam - Muhabbet Bağına Girdim Şevval Sam - Neyleyim Köşkü Şevval Sam - Şimdi Uzaklardasın Multiupload Alternatif TÜRK SANAT MÜZİĞİ ESERLERİ PART 8 TRT TSM Koro - Benim Yarim Gelişinden Bellidir TRT TSM Koro - Beyoğlunda Gezersin TRT TSM Koro - Ela Gözlerine Kurban Olduğum TRT TSM Koro - Kadifeden Kesesi TRT TSM Koro - Potpori TRT TSM Koro - Yürü Dilber Yürü TRT TSM Koro - Çamlıca Yolunda TRT TSM Koro - İşte Seni Seven Benim Tuğçe Becerikli - Alışmak Sevmekten Daha Zor Geliyor Tuğçe Becerikli - Açılan Bir Gül Gibi Tuğçe Becerikli - Aşk Çemberi Tuğçe Becerikli - Bir Yangının Külünü Tuğçe Becerikli - Dert Bende Derman Sende Tuğçe Becerikli - Gönlümün Şarkısını Gözlerinde Okurum Tuğçe Becerikli - Seninle Başım Dertte Tuğçe Becerikli - Sesimde Şarkısı Tuğçe Becerikli - Yollarına Gül Döktüm Gelirde Geçer Diye Tuğçe Becerikli - Çaresizim Çaresiz Umut Akyürek & Faruk Salgar - Bana Bir Aşk Masalından Şarkılar Söyle Umut Akyürek - Ada Sahilleri Umut Akyürek - Dört Mevsimde Sen Umut Akyürek - Karşıyakada İzmirin Gülü Umut Akyürek - Unutturamaz Seni Hiçbirşey Umut Akyürek - Uzun Yıllar Ötesinden Umut Akyürek - Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptım Umut Akyürek - İnan İnanki Kimse Bana Multiupload Alternatif TÜRK SANAT MÜZİĞİ ESERLERİ PART 9 Utku Güdü - Kader Diyemezsin Utku Güdü - Kalbe Söz Geçmiyor Canım Efendim Utku Güdü - Yalan Değil Vedat Kaptan Yurdakul - Hiç Tatmadım Böyle Duyguyu Yaşar Özel - Gizli Aşk Bu Yaşar Özel - Kalp Kalbe Karşı Derler Yeşim Salkım - Nartanem Birtanem Yuksel Uzel - Sen Sagol Yıldırım Bekçi - İstanbul'u Terkedip Gidemiyorum Yıldırım Bekçi - Şarkılara Sordum Yıldırım Gürses - Affetmem Asla Seni Yıldırım Gürses - Güller Ağlasın Yıldırım Gürses - Sonbahar Rüzgarları Yıldırım Gürses - Çal Kanunum Çal Zekai Tunca - Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam Zekai Tunca - Tanrım Zekai Tunca - İmkansız Zeki Müren - Ağlama Sevdam Zeki Müren - Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun(1) Zeki Müren - Aksam Olur Gizli Gizli Ağlarım Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim Zeki Müren - Bir Yangının Külünü Zeki Müren - Bu Ne Sevgi Ah Bu Ne Istırap Zeki Müren - Böyle bil kara sevda Ümit Coşkun - Bir Gece Ansızın Gelebilirim Ümit Coşkun - Gözleri Aşka Gülen Multiupload Alternatif TÜRK SANAT MÜZİĞİ ESERLERİ PART 10 Zeki Müren & Muazzez Abacı - Biz Ayrılamayız Zeki Müren - Bulamazsın Benim Gibi Seveni(2) Zeki Müren - Dediler Zamanla Hep Zeki Müren - Elbet Bir Gün Bulusacağız Zeki Müren - Eskimeyen Dost Zeki Müren - Gittin Bu Gidiş Bence Ölümden de Beterdi Zeki Müren - Gözlerin Doğuyor Gecelerime Zeki Müren - Gitme Sana Muhtacım Zeki Müren - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar Zeki Müren - Hayat Sen Ne Çabuk Harcadın Beni Zeki Müren - Kahır Mektubu(Kısa) Zeki Müren - Mihrabım Diyerek Zeki Müren - Nasıl Geçti Habersiz Zeki Müren - Ölüyorum Kederimden Zeki Müren - Rüyalarda Buluşuruz Zeki Müren - Seni Ben Ellerin Olsun Diyemi Sevdim Zeki Müren - Sevemez Kimse Seni Zeki Müren - Tuti-i Mucize Güyem Ne Desem Laf Değil Zeki Müren - Unuttun Beni Zalim Zeki Müren - Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptim Zeki Müren - Ölürsem Yazıktır Sana Kanmadan Zeki Müren - Ümitsiz Bir Aska Düstüm Zeki Müren - Üzme Beni Zeki Müren - Şimdi Uzaklardasın Multiupload Alternatif Hepsi Birden Linksave in Hotfile alıntı Ən son yağmurcu redaktə edib. 06-08-2010 at 21:37. |
||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Gönen - Vesile 2009 (Single) İçimdeki çiçeğe güneş bile bayılır Dört mevsim solmaz Gidenler yüreğimize yenileri çağırır Sevene birşey olmaz Kaderde sürüne sürüne yol almak varsa Bunu göze alabilirim Aynı yerde durunca yürek sana varacaksa Yerimde sayabilirim Ayıp değil öğren bilmiyorsan Adalet sonunda yerini bulur Kötülük edene bile kızma canım Bilmeden iyiliğe Vesile Olur! ------ 1. Gönen - Vesile 2. Gönen - Vesile (Versiyon) 3. Gönen - Vesile (Playback) ![]() alıntı Ən son yağmurcu redaktə edib. 26-05-2009 at 05:13. |
||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Abdullah Özdoğan - Beni Arayacağın En Son Yerdeyim 2009
Abdullah Özdoğan - Beni Arayacağın En Son Yerdeyim 2009
01.Bu Şehir
02.Neredeyim
03.Sokakların Yalnızlığı
04.Tırtıl
05.Benim Kışlarım Yaza Benzer
06.Bilseydim Büyümezdim
07.Düğüm
08.Sonsuza Kadar
09.Bu Şehir (Enst.)
10.Neredeyim (Enst.)
11.Sokakların Yalnızlığı (Enst.)
12.Tırtıl (Enst.)
13.Benim Kışlarım Yaza Benzer (Enst.)
14.Bilseydim Büyümezdim (Enst.)
15.Düğüm (Enst.)
16.Sonsuza Kadar (Enst.)
veya
alıntı Ən son yağmurcu redaktə edib. 04-06-2009 at 00:28. |
||||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Edip Akbayram "İlk Günkü Gibi & Dün ve Bugün (2009)" ![]() ![]() CD 1 Dün Ve Bugün 01. Değmen Benim Gönlüme 02. Darmadağın 03. Gidenlerin Türküsü 04. Nice Yıllara 05. Aman Kerem 06. Mehmet Emmi 07. Aldırma Gönül 08. Garip 09. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 10. Hasretinle Yandı Gönlüm 11. Ben Ölürsem 12. Vesikalı Yarim (Gelirli Şiir) 13. Çocuklar 14. Karadeniz 15. Kibar Gelin rapidshare .com ![]() uploading .com ![]() easy-share .com ![]() share-online.biz ![]() share-now.net ![]() uploaded .to ![]() CD 2 İlk Günkü Gibi 01. Adaletin Bu Mu Dünya 02. Martılarla Randevu 03. Ah Sensiz 04. Ben Hayatta En Çok Babamı Sevdim 05. Giderim Yar 06. Suçlayamazlar 07. Vay Beni 08. Şaha Giden Dost Bezirgan 09. Efkarlıyım 10. Bukağı rapidshare .com ![]() uploading .com ![]() easy-share .com ![]() share-online.biz ![]() share-now.net ![]() uploaded .to ![]() alıntı Ən son yağmurcu redaktə edib. 04-06-2009 at 00:33. |
||||||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Cafe Aşk - Sevgiliye Özel Türküler (2009) ![]() ![]() 01. Al Fadimem 02. Eklemelidir Koca Konak 03. Kesik Çayır Biçilir Mi 04. Köprüden Geçti Gelin 05. İzmir'in Kavakları 06. Su Sızıyor 07. Silifke'nin Yoğurdu 08. Yüksek Yüksek Tepelere 09. Çökertme 10. Adana Çiftetellisi 11. Yoğurt Koydum rapidshare .com ![]() uploading .com ![]() Up-file.com ![]() easy-share .com ![]() ziddu .com ![]() alıntı Ən son yağmurcu redaktə edib. 04-06-2009 at 00:41. |
||||||||
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Rüya - Masal Kitabı (2009) ![]() ![]() 01. Rüya - Yalnız Bırak 02. Rüya - Artık Yoksun 03. Rüya - İçkim Sigaram & Dostlarım 04. Rüya - Yaninda 05. Rüya - Icinde Gizli 06. Rüya - Yalan & Gercek 07. Rüya - Unutmadim 08. Rüya - Hoscakal 09. Rüya - Ve Yalnizlik 10. Rüya - Efkari Birak rapidshare .com ![]() uploading .com ![]() Up-file.com ![]() ziddu .com ![]() alıntı Ən son yağmurcu redaktə edib. 04-06-2009 at 00:48. |
||||||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Ən son yağmurcu redaktə edib. 04-06-2009 at 01:15. |