![]() |
|
|||||||
| Moderatorlar Axtarılır |
| Hal hazırda foruma yeni moderatorlar axtarılır. Ətraflı məlumat üçün mövzunun adına basın! |
![]() |
|
|
Mövzu Alətləri | Bu Mövzuda Axtar |
|
|
#101 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Taner Şener Söylüyor (2007) ![]() ![]() 01. Sen Geldiğin Zaman (Şiir) 02. Sen Geldiğin Zaman 03. Göze mi Geldik 04. Bir İhtimal Daha Var 05. Senin Sesini 06. Artık Yeşerecek 07. Elbet Bir Gün Buluşacağız 08. Zambak Zamanı 09. Öyle Yeşil Gözleri Vardı 10. Şarkımı Senin İçin 11. Bunca Güzel İçinde Birisi Varki 12. Saçların Tarumar 13. Kıymetini Bilemeden http://rapidshare.com/files/239046768/Taner.Sener.Soyluyor.2007.mdczr.turkboardmusic.rar .html şifre: turkboardmusic Ən son yağmurcu redaktə edib. 11-06-2009 at 00:41. |
||||||||
|
|
|
|
|
#102 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
İhsan Özgen - Anatolia -
Hace Abdülkadir Meragi & Buhurizade Mustafa Itri ![]() 1. Rast Nat-ı Şerif (6:30) 2. Tanbur Taksimi (1:26) 3. Ses Avaz Kar (4:22) 4. Kemençe Taksimi (0:56) 5. Bestenigar Beste (4:35) 6. Ney Taksimi (0:54) 7. Rebab Taksimi (1:34) 8. Segah Kar (4:21) 9. Ney Taksimi (1:52) 10. Buselik Buse (4:54) 11. Tanbur Taksimi (2:13) 12. Hisar Ağır Semai (4:51) 13. Ney Taksimi (2:12) 14. Viyolonsel Taksimi (1:18) 15. Rast Nakış Beste Kemençe Taksimi (5:36) http://rapidshare.com/files/23869154...er_Soldier.rar alıntı Ən son yağmurcu redaktə edib. 11-06-2009 at 00:43. |
||||||||
|
|
|
|
|
#103 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
EMEL
![]() ![]() - Eğlenilecek Kızlar Evlenilecek Kızlar - 2007 FuLL Track Listesi: 01 - Altin Kafes 02 - Beklerim 03 - Eglenilcek Kizlar Evlenilecek Kizlar 04 - Zaman Lazim 05 - Agla Agla 06 - Eglenilcek Kizlar Evlenilecek Kizlar ( Remix Vers. ) http://rapidshare.com/files/33589961..._gayserili.rar alıntı derleme ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#104 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
urfa geceleri
![]() Track Listesi: 1. Urfa Sana Küsmüş 2. Böyle Haya Neye Yarar 3. Yar İçindir 4. Gönlümü Sana Verdim 5. Düşte Gör 6. Ağrı Dağından Uçtum 7. Dumanlar İçinde Zello 8. Mevlam Bir Çok Dert Vermiş / Şiir 9. Yari Yolda 10. Hele Niye Gönül 11. Bak Şu Dünyanın Haline 12. Fincanı Taştan Oyarlar 13. Güne Düştüm http://rapidshare.com/files/24003457...-gayserili.rar alıntı derleme ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#105 |
|
Professional
Bakalavr
|
cizmeli kedi bisey yapiyorsan kendi emeginle yap benim forumumdan calip burada paylasma sevgi ve saygi ile kal insallah devami gelmez..yoksa bütün actigin konulari sildirmek zorunda kalicam dostum
YASAL UYARi 1 Burada Ki Mp3'ler Tanitim Amaciyla Konulmustur! 24 Saat Icerisinde Silinmesi Gerekmektedir 2 Aksi Takdirde Dogabilecek Her Türlü Yasal Sorumluluktan www.Kafkasboard.Com ve www.yoxdur.com Yönetimi Sorumlu Degildir 3 Lütfen Sanatcilari Desteklemek Icin Müzik Marketlerden Bu Sanatcilarimizin Albumlerini Satin Aliniz Saygilarimizla, ![]() |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Professional
Bakalavr
|
Sitat:
YASAL UYARi 1 Burada Ki Mp3'ler Tanitim Amaciyla Konulmustur! 24 Saat Icerisinde Silinmesi Gerekmektedir 2 Aksi Takdirde Dogabilecek Her Türlü Yasal Sorumluluktan www.Kafkasboard.Com ve www.yoxdur.com Yönetimi Sorumlu Degildir 3 Lütfen Sanatcilari Desteklemek Icin Müzik Marketlerden Bu Sanatcilarimizin Albumlerini Satin Aliniz Saygilarimizla, ![]() |
|
|
|
|
|
|
#107 | |||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Sitat:
Mithat, Çizmelikedi’ye yazdığınız uyarı yazısı, uslup ve içerik olarak üzücü. Özellikle “çalma” sözünü aynı formda paylaşımda bulunan birisi için kullanmanız en hafif deyimi ile ayıp. İnternet ortamında mantık, paylaşıma açılan her link o linke ulaşan herkesindir. Ya paylaşıma açıp, linkinizi nette yayınlamayacaksınız. Yada başkalarının o linki kullanmasına razı olacaksınız. Paylaşıma açtığınız linkin başka yerde kullanılmamasını isteyen bir uyarıda yazabilirdiniz. Linklerinizin alınmasını engellemenin bir yolu da paylaşımlarınızı kapalı devre üye sistemiyle paylaşım yapan bir sitede yayınlayamaktır. Çizmelikedi’yi, müzik bilgisi, sahip olduğu linkleri, paylaşımdaki titizliği sebebiyle bu forma ben davet ettim. Sağolsun kırmadı geldi. Paylaşımda bulunuyor. Kendisine müteşekkirim. Ayrıca ‘çalma’ sözünü öyle bir havada kullanmışsınız ki sanki o albümü yapan sanatçı sizsiniz zannedecek okuyanlar. Veya albümü yayınlayan müzik şirketinin sahibi zannedileceksiniz. Oysa sizde, sanatçıların emeklerinin, o albümü yayınlayan şirketin harcamalarının, yaptığınız uplaut ile sizin deyiminizle ‘çalınmasıdır’. Yani bir ‘çalma’ işi varsa bunu başlatan ve yapan sizsiniz. Burada pahalı olan albümleri alma gücü olmayanlara forum üyelerinin sadece dinleyip silmeleri için paylaşıma açılan eserlerin bir kültür hizmeti olduğu inancındayım. Burada başka coğrafyadaki soydaşlarımızın Türkiye kültürünü tanımaları amacıyla paylaşım yapılmaktadır. Sn. Mithat, Çizmelikedi’nin bırakıp buraya geldiği sitesinde 3089 sayfada 27.653 paylaşım dosyası vardır. O sitenin linklerini bu siteye saygımdan dolayı yazmıyorum. Ama isterseniz özelinize yazarım. Sayın Mithat, Çizmelikedi’nin sizden aldığını iddia ettiğiniz linklerinizi belirtin ve bu sayfaya yazdığınız yazılarla birlikte lütfen siliniz, sildiriniz. Ayrıca bu tür bir uyarıyı özel mesajla yapmak çok daha şık olurdu diye düşünüyorum. Saygı ve sevgilerle. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#108 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Yukarıda kullanılan saygı ve sevgi sözcükleri formun üyelerine olan saygı ve sevgidir. Mithat'ın üslubu saygı va sevgiyi hiçbir şekilde hak etmemektedir.
|
||||||||
|
|
|
|
|
#109 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Melih Görgün - Gel (2009) ![]() Albumdekiler: 1-Gel 2-Yüreğim Yanar 3-Sen Benim Canımdın BURDAN 8 ALTERNATİF http://www.indirdur.net/files/1LSXBC...Gel__2009_.rar alıntı, Ən son yağmurcu redaktə edib. 11-06-2009 at 00:47. |
||||||||
|
|
|
|
|
#110 |
|
Professional
Bakalavr
|
N e kadar güzel ne kadar böyle genis bi edebiyat. bu tür sözler icin ben kendim ekledigim linklere altina bakin neler yaziyor sizde saygi ve sevgicercevesini asmayin arti olarak ben bu linkin parasini ödüyorsam bana aittir sizin gibi forumlarda sagda solda dolasan bos insanlar icin degil yapiyorsaniz bi isi kendi cabalarinizla vede kendi emeginizle gayretinizle yapin tek kelime benim forumumdan link alip kullanamaz kimse benim iznim olmadan. ben sizden ve cizmeli kediden özür beklerken görüyorumki yag gibi üste ciktiniz kendimi savunur oldum arti olarak sende saygi cervesini asma,kendi isine bak ama öyle yaygara yaparak degil kendi cabalarinla benim arkadaslarim gecesini gündüzünü verecek senin gibilerde gelip kuru gürültü ahkam keserek degil fazla agir konusmak istemiyorum yeter yorumda beklemiyorum msn adresim profilde var gel orda görüselim,
|
|
|
![]() |
| Mövzu Alətləri | Bu Mövzuda Axtar |
|
|