![]() |
|
|||||||
| Moderatorlar Axtarılır |
| Hal hazırda foruma yeni moderatorlar axtarılır. Ətraflı məlumat üçün mövzunun adına basın! |
![]() |
|
|
Mövzu Alətləri | Bu Mövzuda Axtar |
|
|
#1241 | ||||||||
|
Bakalavr
![]() |
yağmurcu kardeş
bu rar şifre istiyo... ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#1242 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Zara - Bülbül-i Şeyda
![]() 01 - A - Tekbir - B - Salat - I Ummiye 02 - A - Ah Bi - Mekanim - B - Salik Merati 03 - A - Bulbul Kasidesi - B - Dinle Sozumu 04 - A - Askim Ile Asiklar - B - Guzel Asik 05 - Ah Nice Bir Uyursun 06 - A - Daglar Ile Taslar Ile - B - Omrun 07 - Uyan Ey Gozlerim Gafletten Uyan 08 - Segah Tezkir - Ussak Esma Zikri 09 - Can Ellerinden Gelmisem 10 - Dolap Nicin Inilersin 11 - Gul Yuzunu Ruyamizda 12 - Erler Demine Destur Alalim Albümü indirmek için tıklayın. Dosya şifresi: istek-muzik Ən son yağmurcu redaktə edib. 04-04-2009 at 23:40. |
||||||||
|
|
|
|
|
#1243 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Onur Akın
Yüreklere Yazılanlar ![]() ![]() 01 - Bekle Bizi İstanbul 02 - Geceyi Sana Yazdım 03 - Gaybana Geceler 04 - Yenik Serçe (Adı N) 05 - Seviyorum Seni 06 - Asi Ve Mavi 07 - Bana Bi Gül Ver 08 - Yağmur Yüreklim 09 - Ey Hayat 10 - Mavi Uçurtma(Kaybolan Yillar) 11 - Sev Bakalım (Delikanlım) 12 - Ben Yağmur Yüklü Bulutum 13 - Kızım Eylül 14 - Hala Koynumda Resmin 15 - Aşk Bize Küstü (Bozgun) 16 – 33 Kursun 17 - Bekle Bizi İstanbul - 2 Albümü indirmek için tıklayın. Ən son yağmurcu redaktə edib. 04-04-2009 at 23:42. |
||||||||
|
|
|
|
|
#1244 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Onur Akin & Grup Baran - Yediveren(1989) Grup Baran - 33 Kursun
Grup Baran - Akif Dalciya Grup Baran - Anam Grup Baran - Gunesi Icenlerin Turkusu Grup Baran - Halepce Agitti Grup Baran - Istanbul Grup Baran - Kanatlarinda Kaldi Bahar Grup Baran - Ruzgar Grup Baran - Salkim Sogut Grup Baran - Serce Grup Baran - Yediveren Ən son yağmurcu redaktə edib. 04-04-2009 at 23:45. |
||||||||
|
|
|
|
|
#1245 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Sevdim Seni ![]() Sevdim Seni Sevdim seni hep canlara cânân diye sevdim, Bir ben değil, âlem sana kurbân diye sevdim. Ecrâm-u felek, levh-u kalem mest-i nigâhın, Dîddârına âşık Ulu Yezdân diye sevdim... ![]() Mahşerde nebîler bile senden meded ister, Gül yüzlü melekler sana hayrân diyesevdim... Aşkın ile buhurdan gibi tütmede bu kalbim, Sensiz bana Cennet bile hicrân diye sevdim... ![]() Tâ Arş'a çıkar her gece âşıkların âhı, Asilere lûtfun yüce fermân diye sevdim... Dağ kalbime bir lâhzacık ey nur-i dilâra, Sevdânı gönül derdine dermân diye sevdim. ![]() Bülbül de senin bağrı yanık âşık-ı zârın, Feryâd bütün âteş-i sûzân diye sevdim... Hûriler ezelden beri şeydâ-yi cemâlin, Yanmıştı sana "Yusuf-ı Ken'ân" diye sevdim... ![]() Evlâd'ü ıyalden geçerek Ravzâna geldim Evsafını medh etmede Kur'an diye sevdim. "Kıtmîr"inim ey şâh-ı Rüsûl kovma kapıdan, Alemlere rahmet dedi Rahmân diye sevdim.. ![]() Şeydâ kuluna eyle nazar merhametinle, Bir lâhza nazar en büyük ihsân diye sevdim... ![]() . Ən son yağmurcu redaktə edib. 05-04-2009 at 00:01. |
||||||||
|
|
|
|
|
#1246 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
![]() Akın Eldes - 01 - Eklektik Oyun Havası Akın Eldes - 02 - Ardından Akın Eldes - 03 - Sert Tatlı Akın Eldes - 04 - Hayal Meyal Akın Eldes - 05 - Madımak Akın Eldes - 06 - Ağırparça Akın Eldes - 07 - J.H. Akın Eldes - 08 - Türlü Akın Eldes - 09 - Kapı Parası Albümü indirmek için tıklayın. Dosya şifresi: www.kevokmusic.com Ən son yağmurcu redaktə edib. 05-04-2009 at 00:00. |
||||||||
|
|
|
|
|
#1247 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Onur Akın
![]() Onur Akin & Grup Baran - Seni Istanbul Yapmali (1993)
Onur Akin - 01. Seni Istanbul Yapmali
Onur Akin - 02. Gittiler Onur Akin - 03. Tuna Ustune Soylenmistir Onur Akin - 04. Istek Onur Akin - 05. Dersim Daglari Onur Akin - 06. Sana Kucugum Diyorum Onur Akin - 07. Kara Cocuk Onur Akin - 08. Serenad Onur Akin - 09. Cile Onur Akin - 10. Mataramda Tuzlu Su Onur Akin - Seni Aska Yazmali (2002)
Onur Akin - 01 - Papatyalari Soldurdun Sen
Onur Akin - 02 - Uskudar Onur Akin - 03 - Seni Aska Yazmali Onur Akin - 04 - Yagmur Dusleri Onur Akin - 05 - Ne Kalir Onur Akin - 06 - Asude Onur Akin - 07 - Sevgi Penceresi Onur Akin - 08 - Gul Dalinda Solarsa Onur Akin - 09 - Yetim Sevgiler Onur Akin - 10 - Kent Surgunu Onur Akin - 11 - Ne Olur Bir Sabah Onur Akin - 12 - Dost Eli Onur Akin - 13 - (Tim Tim Tim) Halimiz Budur Onur Akin & Grup Baran - Nereye Ey Guzel Insanlar(1995)
Onur Akin & Grup Baran - 01 - Nereye Ey Guzel Insanlar
Onur Akin & Grup Baran - 02 - Gaybana Geceler Onur Akin & Grup Baran - 03 - Ozgurlugu Animsatir Onur Akin & Grup Baran - 04 - Sehr-I Perisan Onur Akin & Grup Baran - 05 - Mizikaci Cocuk Onur Akin & Grup Baran - 06 - Eski Sevgili Onur Akin & Grup Baran - 07 - Sev Bakalim Onur Akin & Grup Baran - 08 - Seviyorum Seni Onur Akin & Grup Baran - 09 - Numan Oglu Osman Onur Akin & Grup Baran - 10 - Hatcam Onur Akin - Memleket Isterim (2005)
Onur Akin - 01 - Yasak
Onur Akin - 02 - Cam Kolonyasi Onur Akin - 03 - Hoscakal Onur Akin - 04 - Kapandi Kapilar Onur Akin - 05 - Mualla Onur Akin - 06 - Acayiplesti Havalar Onur Akin - 07 - Memleket Isterim Onur Akin - 08 - De Gulum Onur Akin - 09 - Gozlerin Onur Akin - 10 - Can Oy Onur Akin - 11 - Siir Gozlerin Onur Akin - 12 - Goc (Enstrumantal) ![]() Onur Akin - Ey Hayat (2000)
Onur Akin - 01 - Ey Hayat
Onur Akin - 02 - Ben Yagmur Yuklu Bulutum Onur Akin - 03 - Yitik Liman Onur Akin - 04 - Ahim Kalacak Onur Akin - 05 - Sakli Sevdigim Onur Akin - 06 - Sahikalar Destani Onur Akin - 07 - Sarar Seni Onur Akin - 08 - Gulusu Yaralim Onur Akin - 09 - Beni Bekledinse Onur Akin - 10 - Kizim Eylul ![]() Onur Akin & Grup Baran - Kuytuya Basak (1991)
Onur Akin & Grup Baran - Birakmam
Onur Akin & Grup Baran - Cocuguma Ninni Onur Akin & Grup Baran - Daglar Eskini Onur Akin & Grup Baran - Enstrumantel Onur Akin & Grup Baran - Fakulte’nin Onu Onur Akin & Grup Baran - Ilhan Ilhan Onur Akin & Grup Baran - Kirim Turkusu Onur Akin & Grup Baran - Nizamiye Kapisi Onur Akin & Grup Baran - Seni Sevmek Felsefedir Onur Akin & Grup Baran - Temmuz Onur Akin & Grup Baran - Umut Turkusu Onur Akin & Grup Baran - Unutamadigim ![]() Onur Akin - Firari (2003)
Onur Akin - 01 - Gidiyorum Iste
Onur Akin - 02 - Firari Onur Akin - 03 - Seni Dusune Dusune Onur Akin - 04 - Gittiler Onur Akin - 05 - Koca Adam Onur Akin - 06 - Pinar Gozlum Onur Akin - 07 - Gidenlerden Kalanlara Onur Akin - 08 - Yitik Sevda Onur Akin - 09 - Zehir Sozlum Onur Akin - 10 - Geveze Kusum ![]() Onur Akin - Ask Bize Kustu (1997)
Onur Akin - 01 - Yenik Serce
Onur Akin - 02 - Bozgun Onur Akin - 03 - Ikiz Dogurun Analar Onur Akin - 04 - Ruzgar Dinmiyor Onur Akin - 05 - Benimle Olur Musun Onur Akin - 06 - Sason Mapushanesi Onur Akin - 07 - Anlatamadik Onlara Onur Akin - 08 - Hala Koynumda Resmin Onur Akin - 09 - Yunus Agidi Onur Akin - 10 - Vay Dunya ![]() Onur Akin & Asi Ve Mavi
01.Onur Akın - 33 Kurşun
02.Onur Akın - Asi ve Mavi 03.Onur Akın - Bana Bir Gül Ver 04.Onur Akın - Dağınık Gazel 05.Onur Akın - Geceyi Sana Yazdım 06.Onur Akın - Gelirim 07.Onur Akın - İnadına 08.Onur Akın - Mayın Hattı 09.Onur Akın - Suçlayın Beni 10.Onur Akın - Yağmur Yüreklim ![]() alıntıdır.. Ən son yağmurcu redaktə edib. 04-04-2009 at 23:57. |
||||||||
|
|
|
|
|
#1248 | ||||||||
|
Standart Plus
Bakalavr
![]() |
ArkadaŞlar Supersİnİz TeŞekkÜrler
|
||||||||
|
|
|
|
|
#1249 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Melih Kibar - Çiğdem Talu Mix İn Mix [2009]
![]() 01. Deli Divane (Colour Of Love) 02. Deli Divane (Colour Of Love) Radio Edit 03. Deli Divane (Sound Of İstanbul) 04. Deli Divane (Tunnel) 05. Deli Divane (Tunnel) Radio Edit 06. Rüya (Retro Life) 07. Sevdan Olmasa (Back To Dance) 08. Sevdan Olmasa (Street) İ N D İ R Alternatif Link Ən son yağmurcu redaktə edib. 05-04-2009 at 10:39. |
||||||||
|
|
|
|
|
#1250 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Şahane Gözler
İstanbul Devlet Klasik Türk Müziği Korosu (2008) ![]() ![]() 1. Rast Peşrev / Refik Fersan 2. Gözümde Daim Hayal-i Cana / Dede Efendi / Anonim 3. Gelse O Şüh Meclise Naz ü Tegafül Eylese / Nafız Post / Behçeti Çelebi 4. Yüzündür Cihanı Münevver Eden / Dede efendi / Dede Efendi 5. Hab-Gah-ı Yare Girdim Arz Için Ahvalimi / Giriftzen Asım Bey / Mustafa Reşit Bey 6. Yine Bir Gülnihal Aldı Bu Gönlümü / Dede Efendi / Anonim 7. Penbelikle Imtizac Etmiş Tenin / Lem'i Atlı / Mahmud Celaleddin Paşa 8. Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım / Kemani Tatyos Efendi / Leyla Hanım 9. Mestim Bu Gece Sen De Bana Mest Olarak Gel / Lavtacı Ovrik / Anonim 10. Ahteri Düşkün Garib ü Aşık-ı Avareyim / Hacı Arif Bey / Mehmet Sadi Bey 11. Dil Seni Sevmeyeni Sevmede Lezzet Mi Olur / Civan Ağa / Mehmet Sadi Bey 12. Koklasam Saçlarını Bu Gece Ta Fecre Kadar / Artaki Candan / Anonim 13. Bakmıyor Çeşm-i Siyah Feryade / Hacı Arif Bey / Mehmet Şadi Bey 14. Bu Imtidad-ı Cevre Kim Bahtın Şitabı Var / Lem'i Atlı / Nedim 15. Cana Rakibi Handan Edersin / Giriftzen Asım Bey / Anonim 16. Havada Bulut Yok Bu Ne Dumandır / Anonim / Anonim 17. Şahane Gözler Şahane / Anonim / Anonim 18. Sabah Oldu Uyansana / Anonim / Anonim http://rs326.rapidshare.com/files/104388018/__350_ahaneGoezler_2008BUS__304_NESSMAN.zip . |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Mövzu Alətləri | Bu Mövzuda Axtar |
|
|