![]() |
|
|||||||
| Moderatorlar Axtarılır |
| Hal hazırda foruma yeni moderatorlar axtarılır. Ətraflı məlumat üçün mövzunun adına basın! |
![]() |
|
|
Mövzu Alətləri | Bu Mövzuda Axtar |
|
|
#2401 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Kamuran Akkor - Klasik TSM Konseri - Orijinal Radyo Kayıtları
01 Şimdi hatırda mıdır acaba 02 Bir gamlı hazanın seherinde 03 Meftunun oldum ey vech-i ahsen 04 Keman taks. - Suyi Kağıthanede mecnun misal 05 Yine bir sızı var içimde 06 Deli gönlü bir dilbere bağladım 07 Hayali yare değme girye dursun 08 Ben seni sevdim seveli 09 Kanun taksimi 10 Kanun taks. - Ateş-i suzan-ı firkat 11 Bende hicran yarasında da derin 12 Beni de alın ne olur koynunuza hatıralar 13 Aman cana beni şad et 14 Ela gözlerine kurban olduğum 15 Potbori (İki karpuz bir koltuğa, makaram sarı bağlar, karadır kaşların, bu kış hanım İstanbula taşın, benliyi aldım kaçaktan) http://rapidshare.com/files/259571771/KMRNAKKR.rar Rar şifresi : YÜCESOY |
||||||||
|
|
|
|
|
#2402 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Bülent Ersoy "Biri Bana Gelsin" Canlı Performansları - 2oo9
![]() Bulent Ersoy - Ablan Kurban Olsun
Bulent Ersoy - Aksam Olmadan
Bulent Ersoy - Donulmez Aksamin Ufkundayiz
Bulent Ersoy - Gulum Seni Koparmislar
Bulent Ersoy - Gunduzum Seninle
Bulent Ersoy - Hani Bizim Sevdamiz
Bulent Ersoy - Tanri Istemezse
Bulent Ersoy - Yana Yana Kul Oldum
Bulent Ersoy & Ferhat Gocer - Doyamadim Sana
Bulent Ersoy & Ferhat Gocer - Gokyuzunde Yalniz Gezen Yildizlar
Bulent Ersoy & Ferhat Gocer - Neden Saclarin Beyazlamis Arkadas
Ferhat Gocer & Bulent Ersoy - Bahari Bekleyen Kumrular Gibi
Ferhat Gocer & Bulent Ersoy - Biz Ayrilamayiz
Ferhat Gocer & Bulent Ersoy - Bizim Sarkimiz
Ferhat Gocer & Bulent Ersoy - Cennet
|
||||||||
|
|
|
|
|
#2403 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
|
||||||||
|
|
|
|
|
#2404 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Mustafa yıldızdogan'dan
(sizler için seçilen "70 mp3" tek link) ![]() MUSTAFA YILDIZDOĞAN 1.MUSTAFA YILDIZDOGAN-VAY DUNYA 2.MUSTAFA YILDIZDOGAN-AKSAMA KADAR 3.MUSTAFA YILDIZDOGAN-BU VATAN KIMIN 4.MUSTAFA YILDIZDOGAN-HASRETIN RENGINE 5.MUSTAFA YILDIZDOGAN-KOL KOLA GENCLER 6.MUSTAFA YILDIZDOGAN-MEKTUP 7.MUSTAFA YILDIZDOGAN-PASA GONLUN BILIR 8.MUSTAFA YILDIZDOGAN-VATAN DESTANI 9.MUSTAFA YILDIZDOGAN-YANDI YUREKLER YANDI 10.MUSTAFA YILDIZDOGAN-DAYANAMIYORUM 11.MUSTAFA YILDIZDOGAN- DON GEL 12.MUSTAGA YILDIZDOGAN-GITME TURNAM 13.MUSTAFA YILDIZDOGAN-HAN DUVARLARI 14.MUSTAFA YILDIZDOGAN-SEVMEYEN BILMEZ 15.MUSTAFA YILDIZDOGAN-YUREGIM YANIYOR 16.MUSTAFA YILDIZDOGAN-BU DIYARDA 17.MUSTAFA YILDIZDOGAN-BULAMAZSIN 18.MUSTAFA YILDIZDOGAN-GECE YAGMURU 19.MUSTAFA YILDIZDOGAN-HASRET 20.MUSTAFA YILDIZDOGAN-KUZU 21.MUSTAFA YILDIZDOGAN-ASK DEDIM 22.MUSTAFA YILDIZDOGAN-BAKMA OYE ISLAK ISLAK 23.MUSTAFA YILDIZDOGAN-ELMASI YAR 24.MUSTAFA YILDIZDOGAN-KOR OLASI 25.MUSTAFA YILDIZDOGAN-SEVMISIM 26.MUSTAFA YILDIZDOGAN-SORMA GULUM(SIIR) 27.MUSTAFA YILDIZDOGAN-ONA DOGRU 28.MUSTAFA YILDIZDOGAN-AGABEY 29.MUSTAFA YILDIZDOGAN-AKASAMA KADAR 30.MUSTAFA YILDIZDOGAN-AL BEYAZIM 31.MUSTAFA YILDIZDOGAN-AMAN AYSEM 32.MUSTAFA YILDIZDOGAN-ANA 33.MUSTAFA YILDIZDOGAN-ANAM 34.MUSTAFA YILDIZDOGAN-ARTIK KAFAYA TAKMAM 35.MUSTAFA YILDIZDOGAN-ARZUM 36.MUSTAFA YILDIZDOGAN-ASAN BILIR 37.MUSTAFA YILDIZDOGAN-ASK BUDUR 38.MUSTAFA YILDIZDOGAN-ASK DEDİM 39.MUSTAFA YILDIZDOGAN-ASKTANDIR 40.MUSTAFA YILDIZDOGAN-BARISA HIZMET 41.MUSTAFA YILDIZDOGAN-BARISMAM 42.MUSTAFA YILDIZDOGAN-BIZIM TURKIYEMIZ 43.MUSTAFA YILDIZDOGAN-BOYLE DEGILGIK 44.MUSTAFA YILDIZDOGAN-CARPIK DAG 45.MUSTAFA YILDIZDOGAN-DAYANAMIYORUM 46.MUSTAFA YILDIZDOGAN-DERMANIM SENSIN 47.MUSTAFA YILDIZDOGAN- DİVANE GONUL 48.MUSTAFA YILDIZDOGAN-DİLE GEL ANADOLUM 49.MUSTAFA YILDIZDOGAN-DOGUYORUZ UFUKTAN 50.MUSTAFA YILDIZDOGAN-DON GEL 51.MUSTAFA YILDIZDOGAN-DOST 52.MUSTAFA YILDIZDOGAN-DUA 53.MUSTAFA YILDIZDOGAN-DUGUN 54.MUSTAFA YILDIZDOGAN-EL BILSIN 55.MUSTAFA YILDIZDOGAN-ELDE NE CEYLANLAR VAR MIS 56.MUSTAFA YILDIZDOGAN-EY YUCE MILLET 58.MUSTAFA YILDIZDOGAN-EYLUL 59.MUSTAFA YILDIZDOGAN-GARIP KUSUM 60.MUSTAFA YILDIZDOGAN-GAZIANTEP YOLU 61.MUSTAFA YILDIZDOGAN-GECELERI 62.MUSTAFA YILDIZDOGAN-GONULE ZINCIR VURULMAZ 63.MUSTAFA YILDIZDOGAN-HASIM DEGIL HISIMIZ 64.MUSTAFA YILDIZDOGAN-KORKUYORUM 65.MUSTAFA YILDIZDOGAN-MAHCUBUM 66.MUSTAFA YILDIZDOGAN-PARTIMIZ MHP 67.MUSTAFA YILDIZDOGAN-SEVDIGIM 68.MUSTAFA YILDIZDOGAN-SUNAM 69.MUSTAFA YILDIZDOGAN-SAHIT 70.MUSTAFA YILDIZDOGAN-YANARIM ASKINA CAN YAR ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#2405 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Ahmet Şafak - Yalniz Kurt - Tek Tek İndir
![]() Ali Osman Beni Ellere Sorma Bu Aşkı Öldüremezsin Gada Gözlüm Gülüm Kırmızı Beyaz Yarim Sevdalı Şehitler Turkuaz Vefasız Yalnız Kurt |
||||||||
|
|
|
|
|
#2406 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Bestesi selahaddin içli'ye sözleri Hüceste Aksavrın'a ait kürdili hicazkar bir şarkı.
bir sabah bakacaksın ki bir tanem ben yokum dünyayı sana bırakıyorum bir tanem söz aldım saatlerden sana koşacaklar söz aldım gecelerden seni uyutacaklar şarkılardan söz aldım hatırlatacaklar gözlerimdeki son yağmurlar pencerende şarkılardan söz aldım hatırlatacaklar beni anlatır sana bir bir ilerde buğday misali düştüğüm yerde çaresiz kim bilir nerelerde İnci Çayırlı - BİRTANEM ![]() 1. Müşterek Taksim - 3:27
Salih Bilgin: Ney, Murat Aydemir:Tanbur, Derya Tür 2. Bir Nigah Et Ne Olur Halime Ey Gonca Dehen - 3:14 3. Severim Her Güzeli Senden Eserdir Diyerek - 3:12 4. Gel Sevgili Son Ümit Yalnız Sendedir Artık - 4:27 5. Bir Seni Bir Gülü Öptüm Gizlice - 2:47 6. Sevgimizin Aşkımızın Üstünden, Sene Geçti - 3:29 7. Keman Taksimi - 1:37 Hasan Esen 8. Gelmiyorsun Yakıyor Bağrımı Hicranın Eli - 2:49 9. Nice Sevdi Nice Yandı, Nice Aldandı Gönül - 3:25 10. Bir Sabah Bakacaksın Ki Bir Tanem - 2:54 11. Başka Söz Söylemem Aşktan Yana Ben - 4:49 12. Gözlerin Bir Aşk Bilmecesi Sorar Gibi - 4:45 13. Fikrimden Geceler Yatabilmirem - 4:03 14. Seninle Bu Aşkı Kaldığı Yerden - 3:04 15. Yağmurlar İner Hep Bulutlarından - 3:04 16. Bülbülüm Altın Kafeste - 4:01 http://rapidshare.com/files/86338481...-_Birtanem.rar |
||||||||
|
|
|
|
|
#2407 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
|
||||||||
|
|
|
|
|
#2408 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
AYLA BÜYÜKATAMAN ![]() Ağlamakla İnlemekle Anladım Sevmeyeceksin Aşkı Seninle Tattı Aşkın Kanunu Ayrılık Rüzgarı Beni Canımdan Ayırdı Bir Bahar Akşamı Bir Bir Geçiyor Sevgililer Bir Gülle Benim Gönlümü Bitmek Tükenmez Bu Dert Dudaklarımda Arzu Esti Nesim-i Nev Bahar Geldi Yine Güzelim Gidelim Göksuya Gönül Aşkınla Göze Mi Geldim Gözlerin Bir Aşk Bilmecesi Gözümde Özleyiş Gül Ağacı Değilem Gülmedi Şu Bahtım İçimdeki Özlemi Ne Birleştik Ne Ayrıldık Yad Eller Aldı Beni Yörük De Yaylasında Yaylayamadım Zamanla Belki Geçer http://rapidshare.com/files/11076682...TAMAN.rar.html |
||||||||
|
|
|
|
|
#2409 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
BÜLENT ORAL
![]() Dargın Ayrılmayalım Kim Anlar Kumrallar Pek Tatlıdır Maksadım Birazcık Naz Yapmaktı Perişan Tomurcuk Gül Gibisin Veda http://rapidshare.com/files/10671744..._ORAL.rar.html |
||||||||
|
|
|
|
|
#2410 | ||||||||
|
Elit
Aspirant
![]() |
Osman Yağmurdereli - Elveda Derken [2009]
![]() ![]() 01. Sarışın 02. Yarına Allah Kerim 03. Sev Beni 04. Bitsin Bu Ayrılık 05. Başımın Tatlı Belası 06. Söyle Hadi Söyle 07. Gün Oldu 08. Yeniden Doğdum 09. İki Gözüm İki Çeşme 10. Sensiz Biçareyim Download Rapidshare ![]() http://www.turboupload.com/v5xmfb7s0...erken.rar.html http://flyfile.us/8bh6b8xh67ji/Osman...erken.rar.html |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Mövzu Alətləri | Bu Mövzuda Axtar |
|
|